Om Lise Frydenlund

Jeg er privatpraktiserende børnefysioterapeut med fokus på manuel behandling og træning af spædbørn, babyer og børn med bevægelsesvanskeligheder og motorisk udvikling.

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København i 2013, og har bl.a. arbejdet på Rigshospitalets børneafdelinger, hvor jeg har behandlet og støttet mange børn og familier gennem sygdom. Jeg har ligeledes arbejdet hos Gentofte børneterapi som er et specialiseret træningstilbud der behandler børn og unge i alderen 0-18 år.

Jeg er børnefysioterapeut ved Videnshus Dybkær i Silkeborg, hvor målgruppen er 0-18 årige børn og unge med særlige behov. Det er en bred gruppe som spænder lige fra børn med lette motoriske udfordringer eller varige/eller betydelige funktionsnedsættelser. Det kan ligeledes være nyfødte børn med udfordringer efter fødsel eller børn der ikke følger andre børns udvikling. Det kan være børn med medfødt eller erhvervet hjerneskade, forskellige former syndromer, eller lignende. Indsatsen foregår oftest i barnets miljø – hjemme, vuggestuen, skole mm.

Jeg bor i Silkeborg sammen med min mand og vores tre børn på 6 år, 4 år og 3 måneder.

Jeg er på nuværende tidspunkt på barsel til august 2020.

 

CV

  • Børnefysioterapeut Videnshus Dybkær i Silkeborg
  • Børnefysioterapeut Gentofte Børneterapi
  • Børnefysioterapeut på Rigshospitalets børneafdelinger

Uddannelse

  • Fysioterapeut – Professionshøjskolen Metropol i København, 2013

Kurser

  • GMFM
  • Movement ABC-2
  • Mobilisering af hvirvelsøljen hos spædbørn

Besøg hjemme hos jer

Ofte kan en undersøgelse eller et træningsforløb være mere trygt for dig og dit barn i vante omgivelser. Derfor kan I få besøg af mig hjemme hos jer. Jeg kan give jer råd og vejledning om jeres barn og tilrettelægge et træningsforløb der stimulere den motoriske udvikling og de problematikker I oplever med jeres barn.

Menu