Når jeg ser babyer og børn laver jeg altid en undersøgelse af barnet, ser på begrænsninger i barnets bevægelser, udviklingszoner, motoriske strategier, bevægemønster generelt, kroppen i forskellig aktiviteter og niveauer og selvfølgelig på hvordan barnet trives i bevægelse.

Om det er en baby eller et større barn jeg undersøger og behandler, har jeg altid mine hænder på, for at mærke hvordan vævet/musklerne arbejder og for at kunne mærke eventuelle begrænsninger hos barnet.

Jeg arbejder derfor både manuelt og træner barnet i de bevægelser der er svære eller hvor barnet har behov for mere styrke og stabilitet. Jeg vejleder barnet i de øvelser som jeg vurdere barnet har behov for, for at kunne komme videre i sin motoriske udvikling. Derudover vejledes forældrene i øvelser som kan trænes i hjemmet.

Er du i tvivl hvordan jeg kan hjælpe dit barn, så kontakt mig endelig eller tjek min hjemmeside ud og se hvad jeg tilbyder:

https://lisefrydenlund.dk/babyfysioterapi/

@barnetsfysio

 

Mange hilsner

Lise Holm Frydenlund, børnefysioterapeut

Menu