Hvornår skal du opsøge en børnefysioterapeut?

Du kan opsøge en børnefysioterapeut allerede når baby er få uger gammel. En tidlig indsats vil give baby de bedste forudsætninger for at få en god udvikling og trivsel. Det kan bl.a. være I oplever at baby har en favoritside, fladt baghoved, skævt kranie, asymmetrisk bevægemønster, kropslig uro, vil ikke ligge på maven eller er motorisk udfordret.

Ved en børnefysioterapeutisk undersøgelse og behandling vil der være fokus på hele babys bevægeapparat og trivsel. Først undersøges baby, og der mærkes for eventuelle spændinger og ledpåvirkninger, der kunne genere eller hæmme babys naturlige udvikling.

Ligeledes vejledes I forældre i hvilke tiltag der kan være med til at fremme og understøtte babys naturlige udvikling.

En børnefysioterapeutisk undersøgelse og behandling er ofte smertefri og foregår altid på babys præmisser.

Læs mere på nedenstående link og se hvordan jeg kan hjælpe jer videre:

https://lisefrydenlund.dk/babyfysioterapi/

https://lisefrydenlund.dk/boernefysioterapi/

 

Ved flere spørgsmål eller information kontakt mig på følgende kontakt@lisefrydenlund.dk

Kontakt

Menu